Yoga voor Afrika

Me is More krijgt een nieuwe insteek. Kinder yoga vóór kinderen in Afrika. Lang heb ik getwijfeld om een stichting te beginnen in plaats van een bedrijf, mij in te zetten voor kinderen in Afrika. Kinderen die ik persoonlijk heb ontmoet en kinderen die ik gaande weg nog hoop te ontmoeten. Lees over Tshembile Nokeri  (Zuid-Afrika) onder het kopje blog.

Tot op heden gaan de inkomsten van Me is More kinderyoga naar het bekostigen van materiaal, het huren van de zaal en yoga opleidingen. 

In 2019 wil ik het over een andere boeg gooien. Alle winst die in 2019 wordt gemaakt zal naar projecten gaan. Projecten in Afrika die zich inzetten om kinderen en/of volwassenen een betere toekomst te bieden. Elk jaar wordt er een vast bedrag gestort voor Tshembile Nokeri. Zodat zij naar (een geschikte) school kan en regelmatig haar opa kan bezoeken. Dit in samenwerking met de stichting docenten voor Afrika. 

Daarnaast zal ik mij jaarlijks inzetten in Afrika om kinderen en/of vrouwen een betere toekomst te bieden. Hierover volgt snel meer. Ik zal jullie op hoogte houden van alle projecten die ik steun of zelf uitvoer via deze pagina. 

Sinds ik besloten heb al mijn zakelijke inkomsten beschikbaar te stellen voor kinderen in Afrika voel ik mij opgelucht. Het geeft mij een sterk gevoel en elke les die ik geef heeft voor mij een bijzondere lading. Elke inschrijving, elke les is een stap dichterbij een betere wereld, want die begint tenslotte bij .. juist jezelf. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *