Waarom heet het bedrijf eigenlijk Me is More?

Omdat JIJ meer bent! Meer dan een sportief lijf, met afgetrainde armen. Meer dan iemand die wekelijks yoga beoefend. Meer dan iemand die af en toe danst. Sport is emotie, en iedereen heeft een andere reden om te bewegen.

Zelf sport ik omdat ik dan mijn hoofd even kan leeg maken. Als ik dans denk ik aan niks anders dan de volgorde van de pasjes (er is op dat moment ook geen ruimte in mijn hoofd om aan iets anders te denken 😉 …). Daarnaast geniet ik onwijs van de muziek. Ik sport niet (meer) om er goed uit te zien, want ik geloof dat wanneer jij lekker actief bent, je gaat stralen. Dát is pas aantrekkelijk.

De kinderen die ik les geef zijn in de bloei van hun leven, ze zijn vaak onbevangen en hebben onwijs veel fantasie. Daarnaast zijn de afhankelijk van hun opvoeder/ouder. In mijn les probeer ik ze in te zien wie ze zijn, los van hun sporten of spelen. Wat maakt je blij? Waar word je gelukkig van? Wanneer word je boos? En hoe reageer je dan? Ik hoop dat ze door mijn lessen zich bewuster worden van hun emotie en erachter te komen dat ze méér zijn dan iemand die voetbalt of knutselt.