Aan jezelf denken, hoe doe je dat?

Aan het enthousiasme zal het niet liggen, maar mijn pen schrijft nou eenmaal allemaal dingen op in mijn agenda waar ik helaas geen tijd voor heb. Heel vreemd..

Als ondernemer ben ik gedwongen vooruit te kijken, zo ook naar de lessen van volgend jaar(september 2019). Ik geef met veel plezier les bij Yoga & More in Zeist aan volwassenen. Daarnaast geniet ik INTENS van elke les die ik geef aan de kinderen namens mijn eigen bedrijf(je) Me is More. Het werven van kinderen, ouders en het voorbereiden van de lessen geeft mij een onwijze boost. Zo heb ik in een jaar maar liefst 40 kinderen mogen aanmelden (cijfers en procenten volgen later ;-)). 

Nu is het zo dat ik naast mijn yoga-life nog Senior Pedagogisch medewerker ben op een leuke BSO te Baarn. Dit werk geeft mij ook onwijs veel energie en plezier. Daarnaast heb ik een lieve vriend met kinders, vriendinnen, familie sport ik graag en wil ik af en toe ook slapen.. 

Omdat ik in september begin met een opleiding tot pedagogisch specialist moest ik ergens in mijn agenda strepen zetten. En ondanks dat de lessen goed lopen, de kinderen mijn hart hebben gestolen heb ik besloten te stoppen met kinderyoga op woensdag en vrijdag. Het is simpelweg niet meer te combineren (of ik moet dat slapen overslaan..). MAAR een leven zonder kinderyoga is niet voor mij weggelegd, dus zie ik jullie graag op zaterdag ochtend óf op je kinderfeestje. 

De kinderen gaven me dit jaar alle energie en kracht, ik heb onwijs veel gelachen en de kinderen hebben bevestigd dat dit mijn roeping is: werken met kinderen. En dan is het toch heerlijk, om dat op een yoga matje te doen.. 

 

Namsté (het goede in mij ziet het goede in jou).

 

 

Los in Landsmeer

Afgelopen weekend ging ik los in Landsmeer! Een weekend vol Aerial fundamentals. Aerial fundamentals? Ja, Aerial fundamentals. Een week lang plezier in de doeken. 

Enige tijd geleden heb ik besloten een opleiding te volgen bij Aerial yoga Nederland. Een goede keuze. Het doek biedt steun, met name bij omgekeerde houdingen kan je ineens veel meer dan je dacht. Bovendien is het ondersteboven hangen een weldaad voor de rug. Tevens kan het doek je uitdagen om in balans te blijven, wat je spieren versterkt. Voor de kinderen beidt het het uitdaging, en rust. Het geborgen gevoel aan het einde van de les is een cadeautje voor iedereen. 

op 17 & 18mei sluit ik de opleiding af. Elke week zal ik mij meerdere malen bevinden in het doek, en hier geniet ik absoluut van. Kom je een keer mee doen?

 

 

EHBYoga

Afgelopen vrijdag heb ik met succes mijn BHV behaald. Zowel kinder- als volwassenen EHBO, ontruiming en brand (jaja een echte brand geblust).  Vanaf volgende week zal er ook bij elke les een EHBO kit aanwezig zijn. 

Voel je hele save op je matje!

 

Hello 2019!!

8-1-2019

2019? Zie ik dat nou goed? Ja zeker. Alweer een jaar voorbij. 2018 gaf mij een nieuwe start. Na veel in het buitenland gewerkt te hebben, heb ik in 2018 echt mijn wortels in Nederland gezet. Een eigen bedrijfje is hard werken, maar bovenal heel erg leuk! Ik geniet zo van alle kinderen (en ouders!) die ik afgelopen jaar heb mogen leren kennen. Nergens krijg ik meer energie van dan een kinderyoga-les.

Dit jaar zullen de lessen plaatsvinden bij Blik&Burgers en hierna zijn weg vervolgen bij Bijzonderleuk. In de zomer houdt Me is More Kinderyoga een zomerstop maar zijn er zeker workshops te volgen of huis aan huis lessen. Meer weten? 06-11486762.

Afgelopen december stond Me is More Kinderyoga in Zeistermagazine  en verscheen er een interview op Zeist.hu. Wat een succesjes! Ik ben heel blij dat ik vorig jaar begonnen ben met de opleiding en gestart ben met het inie-minie bedrijf. Ik heb nog steeds nieuwe plannen voor komend jaar.. keep you posted!!

 

Geef 80% zei mijn yoga-juf ooit…

30-10-2018

Wat heerlijk dat iemand mij vertelde om niet álles te hoeven geven. Blij verrast was ik toen mijn yoga-docente zei: Geef 80%, zo houd je altijd wat over. Een soort opluchting voelde ik op dat moment door mijn lichaam.

Maar toen … de uitvoering. Wat een drama was dat. 80% geven is best wel moeilijk. Je doet wel je best, maar eigenlijk nét niet die volle 100%. Dat heerlijke gevoel van: ja, ik heb werkelijk álles gegeven. Als het nu mislukt, heb ik hoe dan ook mijn best gedaan. Want stel nou dat het ná die 80% niet gelukt is, was het dan met nog 20% meer wel gelukt? Of bedoelde de yoga-juf dat je dan nog 20% over houdt om het wel te laten slagen? Ik wist (en weet) het niet meer.

Tijdens mijn yogalessen zijn de kinderen erg vrij, als zij een vis na willen doen op hun buik, is dat prima. Als zij een vis na willen doen op hun hoofd, ook prima. Houdingen lukken niet altijd, en dat heeft niets te maken met hun inzet. Nieuwe dingen zijn gewoon onwijs moeilijk. En lukt het niet? Dat geeft niks, proberen we het gewoon nog een keer. Ook al lukt het na 100 jaar nog niet, je hoeft niet alles te kunnen.

Ik probeer bij elk kind hun kwaliteiten te ontdekken, zo heb ik een meisje die graag kijkt naar de andere kindjes(lief). Ik heb heel veel kindjes die vooral heel graag kletsen en vertellen (heerlijk). En kindjes die het liefst een heel uur op hun kop staan(hilarisch). Maar al met al zijn de kinderen allemaal nieuwsgierig en enthousiast. Zij doen hun best op hun eigen manier, dat betekent voor mij die fantastische 80%.

 

 

Afgelopen week bespraken we de thema’s herfst, de wereld en vriendschap ..

10-10-2018

Wat is typisch herfst? Hou je van je herfst? Welke dieren en kleuren horen bij de herfst? (4-6 jaar)

Blind voelde we rijst toen we in India ”waren”, roken we munt toen we in Marokko ”landden” en eenmaal in Nederland konden we ontspannen in ons eigen bedje (je matje met een dekentje). (6-9 jaar)

Wie is jouw beste vriend? Word je wel eens gepest? Samen deden we het spelletje vijand en vriend, luisterde we naar elkaar tijdens ”yogi zegt” en maakte we ons lijf en geest sterk om ons te weren tegen pestkoppen. Het thema van de kinderboeken week ”kom erbij” kwam aan bod! (9+)

  

Belang kinderyoga

05 – 09 – 2018

 Waarom kinderyoga? Bij kinderyoga denken veel mensen aan zitten op een matje met je vingers in de lucht. Maar kinderyoga is veel meer dan dat.

Het geeft kinderen de mogelijkheid om hun creatieve brein te laten werken. Verschillende thema’s komen aan bod, zoals herfst, vriendschap, liefde en een wereldreis. Door middel van boeken en speelkaarten doen we oefeningen, houdingen en groepsspelletjes.

ADHD en 100 andere diagnoses..

Er zijn tal van diagnoses, en daarnaast een hele berg medicatie. Maar zou het mogelijk zijn om kinderyoga te vervangen voor die medicatie. Ik ben geen dokter of een psycholoog, maar ik merk in mijn les dat elk kind zijn eigen manier nodig heeft om zijn energie kwijt te kunnen. Sommige kinderen kunnen hun energie gedurende de dag niet kwijt. Zou het komen doordat kinderen tegenwoordig steeds vermaakt worden? Dat we niet meer weten hoe we ons moeten vervelen? We niet meer onze energie kunnen verdelen en op de meest ongepaste momenten graag heel druk willen doen (ja, dat heb ik ook ;-)).

Overvraagd

Er wordt veel gevraagd van onze kinderen zo anno 2018. Soms schrik ik ervan op hoeveel sporten, hobby’s en clubjes kinderen zitten. Zelf ben ik ook schuldig aan het volplannen van mijn agenda. Met verplichte avondjes ‘’niksen’’ als gevolg. Elke dag 10 minuten mediteren, voelt als een cadeautje aan mijzelf. 10 minuten! Kinderen kunnen niet zelf hun agenda inplannen, en als ze dat zouden kunnen dan stonden er zeker 80 activiteiten per weekend op. We zijn als ouder verantwoordelijk voor de rust van onze kinderen.

Kinderyoga

Ik vind het een voorrecht dat ik een uur per week de tijd krijg om een kind lekker vrij te laten spelen. Lekker druk te laten zijn, lekker te laten kletsen en 200% oprecht aandacht te geven. Even geen klassen van 30leerlingen. Even een juf die je wat persoonlijks vraagt. Ieder kind mag tijdens yoga zichzelf zijn. De enige manier om deze drukke maatschappij te trotseren is weten wat je aan jezelf hebt en weten waar je grenzen liggen. Kinderyoga is een fantastisch middel om kinderen hier op jonge leeftijd en een speelse manier mee in aanraking te laten komen. Wie ben ik en wat kan ik? Wat vind ik leuk en wat niet? Alles mag, want jij bent uniek.

 

‘’Alles wat je aandacht geeft groeit.’’

 

Kinderyoga? Ben je dan de hele dag ”Zen” ?

20-09-2018

Deze (geweldige) vraag kreeg ik vorige week van een jongen van een jaar of 12. Maar wat is dan Zen? Ik denk niet dat ik de hele dag zen ben, sterker nog, dat weet ik wel zeker (en mijn omgeving ook). Voor mij is Zen zijn, situaties en spullen los kunnen laten. Het niet erg vinden wanneer iemand je vriend niet wilt zijn. Het je niet aan trekken wanneer mensen niet achter je concept staan. Of het oké vinden wanneer je bepaalde spullen niet kunt hebben (zoals een hondje..).

Ikzelf voel mij Zen wanneer ik denk ”we hoeven het niet eens te zijn” en we ‘‘respect hebben voor verschillen”. Daarnaast voel ik me Zen wanneer ik geniet van alles wat ik wél heb, en dat is nogal wat. Een fijn huisje, lieve vriend, geweldige vriendinnen, super ouders, een eigen bedrijf en ga zo maar door (alleen dat hondje..;-)).

En nee, soms lig ik wakker ’s nachts en heb ik honderd twijfels en vervelende gedachten. Soms wil ik het zo graag met iemand eens worden dat ik de essentie voorbij ga. Om maar niet te beginnen over mijn rij gedrag.. alles behalve Zen. En soms wil ik iets hebben wat ik totaal niet nodig heb ..

Echter, overal waar ik mij de afgelopen 23jaar druk om heb gemaakt heeft geen nut gehad. Het heeft geen invloed gehad op de dag van vandaag, sterker nóg, ik weet niet eens meer waar ik mij druk om heb gemaakt. Ik probeer mijzelf elke keer te zeggen dat het geen zin heeft om mij druk te maken over dingen waar ik überhaupt niets aan kan doen. Probeer de frustratie (bijvoorbeeld in de file) om te zetten in iets nuttigs, eindelijk een verplicht momentje niets kunnen doen bijvoorbeeld. Of even lekker swingen op mijn Afro hits!

Ik ga niemand adviseren, want ben helaas geen Daila Lama. Maar ik wil maar even zeggen, ik ben niet altijd Zen.

Liefs Puck

Een IQ van 130?

13-09-2018

Nee, deze titel slaat niet op mij. Mijn IQ is geen 130. Afgelopen week heb ik les gegeven aan een groep hoogbegaafde kinderen, dit was fantastisch.

Strikt genomen hebben kinderen die hoogbegaafd zijn, een IQ van 130 of hoger. Maar hoogbegaafdheid heeft ook te maken met de aanleg om tot uitzonderlijke prestaties te komen. Het gaat dus om een bijzondere manier van denken en van doen. Persoonlijkheid, creativiteit en doorzettingsvermogen spelen ook een belangrijke rol.

Ongeveer 2,5 procent van de bevolking is hoogbegaafd. Hoogbegaafdheid kan worden vastgesteld met behulp van een IQ-test. Bij kinderen wordt hiervoor vaak de WISC-III afgenomen. Vanaf een score van 130 spreekt men van hoogbegaafdheid. Maar er zijn ook andere theorieën die kijken naar het ontwikkelingspotentieel (psychomotorisch, zintuiglijk, intellectueel, beeldend en emotioneel).

(Bron: www.balansdigitaal.nl)

Ik vond het een geweldige les en ben ontroerd door de reactie van de kinderen en hun juf. De kinderen hadden bijzondere antwoorden en geweldige vragen. Het enthousiasme en het plezier spatte van de les. De kinderen waren absolute uiterste van elkaar, we hadden een kwebbel kont, verlegen kinderen, denkers en doeners. Ik ben er van overtuigd dat mijn les geef kwaliteiten aansluiten bij ieder kind, want elk kind is uniek en heeft andere ruimte nodig.

De grootste beloning kreeg ik tijdens de ontspanning, toen zelfs de kinderen met ”peper in hun reet” heerlijk onder een kleedje lagen te dromen. ”Juf ik vond het super leuk, nu ben ik wel helemaal moe!” . Het is moeilijk om rust te vinden als je hoofd de hele dag(ongevraagd) informatie verwerkt. Dit geldt voor kinderen én volwassenen. Tijdens de les zetten we ons creatieve brein in de actie stand om vervolgens alles los te laten.

Kinderyoga is voor iedereen!

 

Kinderyoga event @Blik&Burgers

11-09-2018

Afgelopen zaterdag vond het Kinderyoga event plaats bij Blik&Burgers @Zeist. Een onwijs leuke ochtend met enthousiaste kinderen en ouders. Ik heb erg genoten van de vrolijke kinderen en de verhalen van de ouders. Het event was een bevestiging dat Kinderyoga geschikt is voor ieder kind.

Allemaal bedankt voor de hulp en het bezoeken. Speciale dank naar Blik&Burgers voor de vrijheid en beschikbaarheid.

Event gemist? Geen probleem,  bel gerust naar 0611486762.

Wegens privacy redenen zijn de kinderen zo onherkenbaar mogelijk in beeld gebracht.

Stil zitten als een kikker? Wat is Kinderyoga?

25 – 08 – 2018

Wat is kinderyoga eigenlijk? Minuten lang stil zitten als een kikker op je matje? Nee, niet minuten lang, maar wel af en toe. Mijn Kinderyoga lessen zijn een uur vol actief speelplezier met een fijne ontspannende touche.

Elke les heeft een eigen thema. Voorbeelden van thema’s zijn: kerst, herfst, safari, wereldreis, maar ook vriendschap en liefde komen zeker aan bod. Soms is een thema verbonden aan een boek (bijvoorbeeld het boek de gele ballon bij het thema wereldreis) en soms aan de tijd van het jaar (seizoenen en feestdagen).

Daarnaast werk ik elke les met ander materiaal. Tijdens de herfst werk ik bijvoorbeeld met kastanjes en tijdens safari met een verrekijker. Het is nooit saai tijdens de lessen. Af en toe maken we een tekening die we mogen houden of geven aan een onbekende. Zo leren we iets te doen voor iemand die je niet kent.

Wat ik wil bereiken met mijn kinderyoga lessen is aandacht voor het kind, vanuit het kind. Wie ben ik? Wat kan ik? Anno 2018 zijn er veel prikkels aanwezig in een kinderleven zoals tv, mobiel, BSO, vriendjes en vriendinnetjes en alles wat er bij komt kijken. Zonder direct de vraag aan de kinderen te stellen probeer ik hen na te laten denken over hun kwaliteiten en zich bewust te maken van hun gedrag.

Een voorbeeld: ‘’Mijn naam is Dennis en ik neem mee op wereldreis een landkaart!’’ Even later in de les vraag ik een andere deelnemer wat Dennis meegenomen had op wereldreis, is er goed geluisterd? Ik vertel over verschillende culturen in deze les en laat de kinderen dadels proeven. Tot slot komen we bij onze eigen cultuur, ‘’waarom kom jij vandaan? En waar komen je ouders vandaan?’’ Zo leren we dat we allemaal anders zijn, en dat we er allemaal mogen zijn.

De lessen voor de 4 -6 jaar zien er wel degelijk anders uit dan de lessen van de 9 tot 12 jaar. Deze variatie zit hem in materiaal, taalgebruik, keuze van de vragen en nog veel meer.

Nieuwsgierig? Kom op 8 september om 10:00 naar Blik&Burgers en neem een kijkje tijdens een kinderyoga les. Iedereen is welkom!

Mijn kind is te druk voor yoga..

15 – 08 – 2018

”Mijn kind is te druk voor yoga”. Dit hoor ik regelmatig van ouders/verzorgers. Hierna begin ik wederom uit te leggen waarom yoga goed is voor ”elk type kind” (mag ik dat even zo zeggen?). Ieder kind is uniek en heeft een andere omgangsvorm nodig, net zoals elke volwassenen toch?

Tijdens de yoga lessen leg ik de focus op het bezig zijn met jezelf én elkaar, zonder tv, tablet of andere prikkels. Even een moment om te beseffen hoe het is om niet vermaakt te wórden, maar zelf na te denken en te spelen. (Ik heb absoluut niks tegen tv kijkende kinderen! Disney is één van mijn favorieten thema’s.)

En nee, we zitten geen 10 minuten in een lotus houding (gelukkig ;-)) en staan ook geen half uur als een boom. We surfen op een surfboard (ons matje) en kruipen als een krab over het strand (de zaal..). Een speels uurtje met een ontspannende touche. Ik sluit af met een ontspannend verhaal op je matje. Even onder een dekentje, bewust worden van je ademhaling en je lijf. En ja, alle ”soort” kinderen zijn op dat moment ontspannen, omdat we daarvoor zo lekker hebben gespeeld.

Geen kind is te druk, geen kind is te verlegen. Iedereen is welkom en voor ieder kind is er een passend programma.

– Namsté – het goede in mij, ziet het het goede in jou(w kind) –

Ik hoop dat iedereen in ieder geval een poging wilt wagen!

Tot gauw, Puck

De zomerstop

19 – 07 – 2018

Afgelopen week heb ik mijn Yoga blok afgesloten met een mooie ouder-kind les. Wat mij opviel tijdens deze les, was dat kind en ouder dichter bij elkaar kwamen door fysiek contact. De kinderen knuffelde (zonder dat dit de opdracht was) de ouders na de les uitbundig. Een mooie ontroerende verassing voor mij. Geweldige acht weken heb ik gehad met mijn groepjes.

Benjamin languit op de rug van zijn moeder, open je hart!

 

 

Op dit moment houdt Me is More Kinderyoga een zomer stop. Ik heb gemerkt dat ik zo geniet van het lesgeven dat ik wil uitbreiden naar Zeist. Na de zomer beginnen de lessen twee keer per week in Zeist (bij Blik & Burgers) en eenmaal per week in Odijk. Ik ben nu hard bezig met de promotie en de opbouw, het maken van lessen en het event dat plaats zal vinden op 8 september!

Ik wil alle kinderen bedanken voor het deelnemen aan mijn eerste blok, alle ouders voor het halen/brengen en het meedoen de laatste lessen. De sport BSO voor het realiseren van mijn droom en mijn familie die altijd vierkant achter mij staat!

Ik kijk onwijs uit naar volgend jaar! Kinderyoga maakt mij een gelukkig mens.

Namasté

 

 

Planet Happy opent nieuwe deuren!

26 – 6 – 2018

Afgelopen zaterdag (23 juni) opende Planet Happy zijn nieuwe deuren. Eerder gevestigd op de Traay is Planet Happy verhuisd naar de Hoofdstraat in Driebergen. Een prachtig ruime winkel waar je je uren kunt vermaken!

Het speelgoed is origineel en duurzaam. Iets waar ik tijdens mijn yoga lessen goed gebruik van kan maken. Mijn materiaal wordt intensief gebruikt en het is van belang dat het tegen een stootje kan. Van eigenwijsjes tot levensechte tijgers, je hebt het allemaal bij Planet Happy.

Merken als Brio, Kapla, Micro Green toys, Plan toys, Try bikes, Steiff, Sigikid, Schleich en  een enorm aanbod Lego en en Duplo! Nog veel meer in de winkel en op de website van Planet Happy.

 

Tot ziens in de winkel!

 

 

 

 

 

 

 

Blik & Burgers

12 – 6 – 2018

Blik en burgers? Dat klinkt als een plek waar je lekker kan eten en drinken, en dat is ook zo!  Eten spelen & nog veel meer, zoals zij zeggen. Maar naast blikjes en burgers is er nog veel meer lekkers. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en ouders lekker kunnen ontspannen.

Afbeeldingsresultaat voor blik en burgers zeist

Speeltuin Blik & Burgers Zeist

Met veel trots mag ik dan ook vertellen dat er na de zomer Kinder yoga lessen plaats gaan vinden bij Blik & Burgers. Ik kijk uit naar de samenwerking met Emily Boot en verheug me op de kinderen die zullen deelnemen.

Binnenkort zal er meer informatie gedeeld worden over de kennismakingsdag met Kinder yoga bij Blik & burgers, de lesdagen en tijden. De lessen zijn voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Blijf ons volgen!

 

Tshembile Nokeri

29 – 5  – 2018

Sinds ik actief ben met kinder yoga, brengt mij dat terug naar de kinderen die ik afgelopen jaren heb ontmoet in Afrika.

In 2016 heb ik een groot deel van het jaar besteed in Ethiopië, hier verzorgde ik sportlessen voor kinderen met een verstandelijk/fysieke handicap. Daarnaast kregen zij les van Ethiopische sportdocenten mét een handicap. De docenten hadden bijvoorbeeld polio of waren doof. Een inspirerend project wat mijn leven heeft veranderd.

Les in gebarentaal.

In 2017 ben ik een half jaar werkzaam geweest in Zuid-Afrika. Daar coördineerde ik projecten voor kinderen met of zonder beperking. In Namagkale (een klein dorp in de buurt van het Kruger park) ontmoette ik Tshembile. Tshembile was toen 10 jaar en zat op een school voor verstandelijk gehandicapte. De klassen liepen over met aantallen van 50kinderen.Tshembile was doof, maar niet verstandelijk beperkt. Zij zat daar dus niet op haar plek. Haar ouders waren overleden en zij leefde alleen met haar opa. Het geld voor de dove school een eindje verderop konden zij niet financieren. Om een lang verhaal kort te maken, Tshembile gaat nu naar de dove school in Tzaneen en ik financier haar school. Dit is omgerekend tweehonderd euro per jaar. Via mijn opgebouwde netwerk daar zorg ik dat het geld overgemaakt wordt.

Tshembile en haar opa.

Het voelde alsof die dag mijn eerste kindje werd geboren, onwijs trots was ik op Tshembile dat ze durfde. Intens verdrietig toen ik met haar naar de arts ging en bleek dat zij met haar 10jaar maar 13kg woog. Het gaat nu goed, ik krijg regelmatig foto’s en ze ziet er gelukkig uit. Ook haar opa is blij met de keuze die gemaakt is.

In de toekomst wil ik meer kinderen structureel helpen, in binnen en buitenland.

– Thanks to Mamma Africa –

De dag dat Tshembile afgezet werd op de dove school.

De aftrap

21 – 5 -2018

Afgelopen vrijdag heeft de eerste Kinder yoga les plaats gevonden in Odijk, het was een groot succes!

Met het enthousiasme van de kinderen en de medewerking van ouders werd het een mooie sprookjes middag. Deze week stond in het thema van de Efteling, aan bod kwamen de spookjes boom, de zingende water lelies, Joris en de draak en ga zo maar door!

Volgende week blijf nog een verassing. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een (gratis) proefles doen.

Mail hiervoor even naar puck@meismore.nl of bel naar 0611486762

Namasté

 

 

Kinder yoga in Odijk!

3 mei 2018

Met veel plezier kondig ik de eerste Kinderyoga les aan in Odijk! In samenwerking met De Sport BSO starten we vrijdag 18 mei met Kinderyoga in het Dorpshuis. Vrijdag 18 mei vindt de try-out plaats, deze zal gratis gegeven worden. De tijden vindt u hieronder:

Leeftijd Lestijden
4 – 6 jaar 15:45 – 16:30
6 – 9 jaar 16:45 – 17:30
9 + jaar 17:45 – 18:30

 

We kijken er erg naar uit om Kinderyoga in Odijk te starten! Yoga geeft kinderen balans en rust. Spelenderwijs ontwikkelen ze zelfkennis en vergroten ze hun sociale vaardigheden. Ik zoek naar de vorm die past bij het kind. Ieder kind is uniek. Ik vind het belangrijk dat elk kind in mijn lessen de ruimte krijgt om zijn eigen ‘’ik’’ verder te ontwikkelen. Tijdens de lessen gebruik ik allerlei materialen zoals knuffels, veren en schelpen. Ik werk elke les met een verschillend thema, bijvoorbeeld vriendschap, circus, landen of dieren.

Na de try-out vinden wekelijks op vrijdag de Yoga lessen plaats in het Dorpshuis (Rijneiland 7, Odijk). De kosten vindt u hieronder:

Blok 1 – 8 weken 25 mei – 13 juli € 64,00 voor alle leeftijden

 

We zien jullie graag 18 mei!

Aanmelden voor de try-out of voor het hele blok kan via het contact formulier op https://meismore.nl/ of mail naar puck@meismore.nl.

 

Van start!

16 april 2018

Met veel plezier presenteer ik jullie mijn website! Sinds januari 2018 ben ik begonnen met Me is More Sportcoaching en nu is het tijd om online te gaan. Ik heb er zin in!

Mijn persoonlijke missie is kansen te bieden aan kinderen en volwassenen om te sporten, te bewegen en te reizen op een manier die bij ze past. Op de Blog pagina houd ik wekelijks een update bij van mijn werkzaamheden en gebeurtenissen die mij opgevallen zijn.

Voor het maken van de website dank ik Noombla E-commere en Jerome Wassenaar voor de foto’s.

 

 

EHBO